Miljøansvar – Vanja Steinbru

Min handlekurv

Lukk

Miljøansvar

I Vanja Steinbru AS vil vil alltid oppfordre deg til å tenke to ganger før du handler. Trenger du dette? Er dette noe du vil beholde i lengere tid? Husker du å si til mottaker av gave at det er muligheter for å bytte og ikke bare la det ligge? 

Når du har bestemt deg for å handle hos oss kan du vite med god sikkerhet at vi føler ansvaret - vi tar miljøet på alvor og ønsker å jobbe for å skape en enda bedre fremtid. Her ser du hvordan:

 

1. Vi produserer hjemme.

Ved å produsere i hjemlandet sparer vi mijøet for ekstra utslipp av CO2. Vi bruker lokale bedrifter som underleverandører og dermed går pengene tilbake til lokal økonomi. 

2. Vi legger emosjoner til produktet

Vanja Steinbru tok master i emosjonell design i produkter. Hun lærte at jo mer knyttet forbruker blir til et produkt, jo større sannsynlighet er det for at hen beholder og tar vare på det. For å knytte emosjoner til et produkt er det viktig at det både har en historie og at vi kan kjenne oss igjen i dette. Vanja designer derfor produkter som tilrettegjør disse kvalitetene. 

3. Vi produserer kvalitet og har høyere pris

Produktene våre skal holde tidens tann. Det skal kunne gå i arv og det skal kunne overleve flere fester. Dette gjør at du som kunde kan kjøpe produktet en gang og slippe å bytte det ut etter kort tid. Du skal også kunne reparere produktene dine hos oss, heller enn å kaste/kjøpe nytt. Ved at produktene produseres lokalt blir det også dyrere da vi har høye utgifter i Norge til lønn og avgifter. Det er blitt bevist at de gangene vi kjøper oss produkter som er dyrere så er kjangsen høyere for at vi tar bedre vare på de og beholder de lenger. Samtidig som at varene har en høyere pris er det også ofte høyere kjangs for at kvaliteten er bedre enn på de billigere produktene. 

4. Vi velger norske underleverandører på emballasje så godt vi kan

Alt kommer et sted fra, alt fra lim til esker du får produktene i. Så langt vi kan kjøper vi dette fra norske produsenter og gjerne svanemerkede produsenter. 

5. Vi søker stadig å lage prosjekter med andre bedrifter som arbeider for et bedre klima og samfunn. 

Vi klarer ikke å gjøre dette alene, og vi kan ikke redde verden ved å lage flere produkter. Allikevel, sammen med andre så kan vi iallfall styre den i riktig retning. Vi søker alltid etter samarbeidspartnere i mange prosjekter som vi kan skape gode prosjekter med. Blandt annet har vi jobbet med Norwegian Made som støtter norske produsenter. 

 

Hei du!

meld deg på vårt nyhetsbrev

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 kr
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods